Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Airofit Active dokumentumok

Airofit ACTIVE Termékleírás:Felszereltség:Tisztítás:

Az Airofit ACTIVE – az Airofit PRO egyszerűsített modellje. Az egyszerű eszköz ellenállást biztosít belégzéskor és kilégzéskor. Ha szeretnél javítani egészségeden, és az életminőségeden (Poszt-COVID tünetek enyhítése, általános közérzet, fizikai teljesítőképesség), akkor az Airofit ACTIVE a tökéletes eszköz.

Az Airofit ACTIVE eszköznek nincs kapcsolata az alkalmazással.

Az Airofit alkalmazásnak azonban megadhatod edzésnapjaid, és az alkalmazás segít az edzési módszerekben. Nincs Bluetooth kapcsolat! Ha közvetlen kapcsolatot szeretnél létrehozni az alkalmazással, és menteni szeretnéd adataidat, válaszd az Airofit PRO eszközt . Ezzel a megvalósítással az elért edzésadatok közvetlenül az alkalmazásban lesznek tárolva, és megfelelően mérhető az előrehaladás.

Ez az eszköz is, mint az Airofit PRO eszköz – két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a belégzéskor és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egymástól függetlenül állíthatók, így csak az edzésre tudsz koncentrálni.

A légzéstréner eszköz a következőket tartalmazza:

-Airofit ACTIVE készülék

-Egyszerű fúvóka

-Speciális fúvóka

-Szállítótáska

-USB töltőkábel

-Használati utasítás (Lásd fentebb!)

Megjegyzés:

Az Airofit alapfelszereltsége a 2 db fúvóka. Az egyszerű fúvóka és az extrafúvóka. A fúvóka egyéni preferencia, csak azt érdemes választani, amelyik a legkényelmesebb a szájban.

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit PRO tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez nem áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztod, a teljes Airofit egység forró vízben tisztítható. Ügyelj arra, hogy az Airofit-et jól szárítsd meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolod

Hetente legalább egyszer tisztítsd meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vedd figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a száddal. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítsd le az Airofit eszközt, és töröld cseppmentesre egy tiszta törülközővel.

 

Kivitel: Esztétikus fekete/fehér design
Méret: 70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Tanúsítvány:  Az Airofit az ISO 13485 szabvány szerint készült.
Kapcsolat: Nincs Bluetooth kapcsolat
Súly: 45 gramm
Biztonsági besorolás: Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült, az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.
Belégzési ellenállás: A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás: 1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Minősítés: CE
Gyártó: Airofit A/S – Dánia