Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Airofit PRO 2.0 dokumentumok

Termékleírás: Felszereltség: Tisztítás:

Az Airofit PRO a világ első intelligens légzéstréner eszköze. Méri az aktuális légzésfunkciót, melynek alapján személyre szabja a légzési edzéseket. A kis praktikus eszköz két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a belégzéskor és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egymástól függetlenül állíthatók, így egy edzésre tudsz koncentrálni.

Az Airofit Pro 2.0 egyedisége az Airofit alkalmazással való csatlakoztathatóság. Itt azonnal láthatod az edzési eredményeidet. Az edzésprogramokkal kifejezetten az anaerob küszöb növelésére, a légzési teljesítmény növelésére, a létfontosságú tüdőkapacitás növelésére tudsz edzeni.

Az Airofit Pro 2.0 segítségével hozz létre bluetooth-kapcsolatot az Airofit alkalmazással. Ez a kapcsolat azonnali visszajelzést biztosít. Ez lehetővé teszi légzési edzések végrehajtását és mérhetővé tételét az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető IOS és Android rendszeren. Ahhoz, hogy ez a bluetooth kapcsolat létrejöjjön, az E-egységet rendszeresen fel kell tölteni. Az alkalmazás mutatja az akkumulátor töltöttségi állapotát. Az E-egység könnyen leválasztható az Airofitről. A belső oldalon található egy mágneses rész, ahová a mellékelt mágneses töltkábelt csatlakoztathatod.

A légzéstréner eszköz csomag a következőket tartalmazza: 

• Airofit PRO 2.0 készülék

• Egyszerű fúvóka

• Mágneses töltőkábel

• Angol és magyar nyelvű használati utasítás (Lásd fentebb!) 

Megjegyzés: Az Airofit alapfelszereltsége a 1 db fúvóka.

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit Pro 2.0 tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez kevésbé áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztod, a teljes Airofit egység folyó vízben a csap alatt egyszerűen tisztítható. Ügyelj arra, hogy az Airofit-et jól szárítsd meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolod.

Hetente legalább egyszer tisztítsd meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vedd figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a száddal. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítsd le az Airofit eszközt, és töröld cseppmentesre  egy tiszta törülközővel.

Kivitel:Esztétikus fekete/piros design
Csatlakozás:Mágneses töltőkábel  (gyárilag mellékelten › minden Airofit PRO 2.0 légzéstrénerhez )
Méret:70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Akkumulátor:3,7 V Li-ion 25 mAh
Tanúsítvány: Az Airofit az ISO 13485 szabvány szerint készült.
Kapcsolat:Bluetooth (BLE 4.1-es verzió.
Súly:45 gramm
Töltési idő:2 óra
Töltő:Használj CE-tanúsítvánnyal rendelkező USB-töltőt 5V/perc 100 mA (nem tartozék)
Biztonsági besorolás:

Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült,

az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.

Belégzési ellenállás:A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás:1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Üzemidő:10 óra
Minősítés:CE
Gyártó:Airofit A/S – Dánia