Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Airofit légzéstrénerrel az asztma ellen

Az asztma a légutak krónikus gyulladásos betegsége, gyakori tünetei a köhögés, a zihálás, légszomj, és a szorító érzés a mellkasban, súlyos esetben elkékülés, amit minden esetben kezelni kell. Az asztmás rohamok sok esetben éjszaka alakulnak ki, fizikai megerőltetés vagy a hideg levegő hatására akár súlyosbodhatnak is. Vannak akiknél ritkábban okoz problémát, valamilyen irritáló tényező hatására, másoknál pedig állandó tünetekkel jár. Kialakulását tekintve genetika és a környezeti hatások együttesen okozzák. A tünetek általában gyermekkorban jelentkeznek 3 éves kor felett, de bármelyik életszakaszban van esély a kialakulására. Az 1970-es évektől rohamosan megnőtt az asztmások száma. Világszerte több millió ember küzd ezzel betegséggel, ma Magyarországon körülbelül 300.000 beteget tartanak számon. 

Tudta? Az asztma világnapja május 7.

Az Airofit légzéstréner segíthet a COPD, az asztma és a poszt-covid tüneteivel küzdő betegeknek és a sportolóknak egyaránt.

Az alacsony  tüdőkapacitás, és a rekeszizom gyengesége okozza a nehézlégzést. A rekeszizom fő légzési izomzatunk, ami naponta körülbelül húszezerszer húzódik össze és ellazul, minden erőfeszítés nélkül. A rekeszizom nem az egyetlen izom, amely részt vesz a légzésben. Számos más fontos támogató szerepet tölt be, a bordaívben és a felső hasban. Az Airofit prémium minőségű Dániában gyártott légzés segítő termék, amit a légzésedzésére fejlesztettek ki, ezáltal javíthatják a tüdőkapacitását, a be és kijutó levegő mennyiségét. Ez a légzéstréner 4 hét alatt segíthet megszabadulni, a nehézlégzés okozta panaszoktól, csökkentheti a stresszt, és jobb, minőségibb alvást biztosít. 16%-os légzéskapacitás növelésben lehet része. A légzési gyakorlatok által több energiában lehet része, aktiválja a paraszimpatikus idegrenszert, amitől a lelkiállapota is javulhat. Az alkalmazás alapú rendszert mindenki használhatja, bárhol bármikor. A légzéstréner Bluetooth érzékelőt rejt magában, ami méri a tüdőkapacitását, és a légzési mintákat is nyomon lehet követni. Az akkumulátor üzemideje 4-7 nap használattól függően. A tisztítása ajánlott minden használat után!

Az Airofit légzéstréner remekül használható asztmára. Kezelje magát házilag asztma gyógyszerek és spray nélkül hatékonyan.

Airofit légzéstrénerrel napi 10 percre lesz szüksége, hogy megszabadulhasson a nehézlégzéstől!

Kattints ide és tedd a kosaradba a neked megfelelő légzéstréner eszközök egyikét!