Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Nehézlégzés ellen az Airofit légzéstrénerrel

A nehézlégzés vagy másnéven a légszomj fájdalommal, esetleg anélkül kialakult levegőhiány, fulladás érzet. A nehézlégzés okai lehetnek többek között a hypercapnia, ami annyit tesz, hogy CO2 szint magas a vérben, ami egy közös tünete különböző betegségeknek, mint a tüdő és szívbetegség. A pánikbetegségek, és az idegbetegségek is okozhatják a légszomj tüneteit. 

A nehézlégzés elleni kezelések során figyelembe kell venni fizikai és pszichológia szempontokat egyaránt.

 

Az egész napos nehézlégzés igencsak kellemetlen érzésekkel jár, néhány embernél leginkább futáskor, esetleg nehézfizikai munka során jelentkezik, vagy valami traumatikus esemény hatásra, ami idegi megrázkódtatást okoz, ezekben az esetekben nem betegség okozza a panaszokat, hanem a szervezet jelzi a túlterheltségét, ezért alakul ki a légszomj. Különböző fizikai munkák során a légszomj hatására csökken a teljesítőképesség, ezáltal romlik az életminőség is .A nehézlégzést kiválthatja még a a tengerszint feletti magasságban való tartózkodás, vagy a kisterű helyen tartózkodó sok ember is, ahol ezáltal csökken az oxigénszint.

Nehézlégzés okai

A nehézlégzés okai között tartják számon a légzőszervi és a mentális problémákat is. Az asztmás betegség egyik fő tünete a nehézlégzés. A légzőszervi megbetegedés, mint például a tüdőgyulladás tünete is az akadozó, nehezebb légzés, a légszomj a betegség súlyosbodásának a jele lehet. Az allergiás reakciók során fellépő hyperventilláció is okoz nehézlégzést, akárcsak számos komolyabb betegség is, mint ahogy a környezeti hatások a füst, a gőzök, és száraz szobai levegő, de pánikbetegség is, amit a szorongás és félelem érzete vált ki.

Airofit légzéstérnerrel a nehézlégzés ellen

Az Airofit légzéstérnert azért fejlesztették, ki a legújabb technlógiákkal karöltve, hogy segítségére legyenek a nehézlégzés kiváltotta tünetek enyhítésében, esetlegesen megszüntetésében. Ez a légzéstréner egy olyan edzőrendszer, ami segít a légzőizmok, elsősorban a rekeszizom erősebbé, hatékonyabbá válásában, ami megnöveli a tüdőkapacitását, ezáltal javul a közérzete, az életminősége. Az Airofit légzéstréner nem csak az asztma elleni harcban veszi fel a küzdelmet, hanem más különböző nehézlégzést okozó betegségekkel szembeni is érdemes használni, de kifejezetten ajánlott az egészséges embereknek is, különösen a sportolóknak hiszen javítja az állóképességet és a növeli a teljesítményt is.

Javítsa életminőségét az Airofit légzéstrénerrel, és felejtse el a nehézlégzés elleni gyógyszereket!

Kattints ide és tedd a kosaradba a neked megfelelő légzéstréner eszközök egyikét!