Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Kezdd a napjaidat feltöltődéssel!
Az Airofit légzési edzéssel minden nap
frissen és energikusan indulhatsz.

Termék információ

Az Airofit egy innovatív légzéstréner eszköz. A légzési gyakorlatokon keresztül – növeli a sportolók teljesítményét, valamint javítja a nehézlégzők és a szorongók életérzését. 

Alapkategória: 

Airofit ACTIVE – Alap légzési edzések, egyszerű használati útmutatóval.

Prémium kategória: 

Airofit Pro 2.0 – Személyre szabott légzési edzések, ingyenes applikációs útmutatással, grafikonos kijelzéssel.

Az innovatív módszer: A légzési edzések alkalmával – fokozatonként állítható – légzési ellenállást hozunk létre, amelyet “ellen kell lélegezni”. Olyan, mintha egy enyhe “magaslati edzésen vennénk részt, csak a kanapé kényelmében. Az eredmény eléréshez, napi 5-10 perc rendszeres használata javasolt.

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

Akkor használod amikor a legmegfelelőbb számodra. A legideálisabb reggel és este végezni a légzési edzést és emiatt napközben nincs rajta a fókusz. A sportolók a napi 2 feladatot összevonják és vagy reggel, vagy este, egymást követően elvégzik a napi 2 légzéstornát. 

Akkut esetekben, Pl.: bármilyen nehézlégzés, vagy szorongás esetén – érdemes naponta többször is végezni a légzési edzéseket, de nem egymást követően és mindenképpen a pihenőidő beiktatásával.

A biztonságos fejlődést 3-4 hét alatt és a fokozatos terheléssel lehet elérni. A ki- és belégzési gyakorlatok erősségét a magyar nyelvű használati útmutató alapján, te állítod be – egyetlen mozdulattal. 

(A Pro 2.0 prémium kategóriás eszköznél az applikáció mindent mutat és irányít!)

Az Airofit a világ #1 intelligens légzéstréner eszköze. Az applikáció figyelembe veszi az egyéni preferenciádat. Pl.: Az életkor, a magasság, a testsúly a nem (nő vagy férfi). Az Airofit az egyetlen légzéstréner eszköz, amely túlmutat az egyszerű légzőizom edzésen (RMT). A légzés egyéb vonatkozásaival is foglalkozik, mint például a légzési erő, a vitálkapacitás, az aerob küszöb. Biztosítja, hogy a légzésproblémások tünetei enyhüljenek és a sportolók jobban teljesítsenek

Az Airofit PRO 2.0 légzéstréner egy prémium kategóriás eszköz, amely ingyenes applikációs kapcsolatot kínál, lehetővé teszi a légzéskapacitás napi rendszeres bemérését, az egyéni légzésedzés irányítását és a fejlődés grafikonos kimutatását. 

Az Airofit ACTIVE légzéstréner az alapkategória, amely a dizájn, megjelenés és érzet tekintetében pontosan megegyezik a Pro 2.0 -val, azonban nem rendelkezik Bluetooth-kapcsolattal, így nem tudja bemérni a napi légzési kapacitást és nincs grafikonos kimutatás a fejlődés mértékéről. A magyar nyelvű használati útmutató része, a légzési edzések pontos leírása, melynek alapján teljes értékű lehet a fejlődés mértéke. Azoknak javasoljuk, akik nincsenek „jóban” az applikáció használatával.

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

Az Airofit légzéstrénert eredetileg a kiemelkedő sportteljesítményekért fejlesztették, de az innovatív tüdőgyógyász orvosok is látják jelentőségét a légzésproblémák kezelésében. 

Az új tapasztalatok alapján, addig amíg nincs rendben a légzésed, addig nem lesz rendben a mentális egészséged. Az emberi testben az idegrendszer a “főnök”, de az idegrendszer főnöke a légzés. A légzési gyakorlatokkal azt üzened az idegrendszerednek, hogy rendben van. 

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 36 30 6550 0142

– 12 éven aluliaknak tilos használni! A Pro 2.0 típus, már eleve nem is engedi a regisztrációt 12 év alattiaknak. Ennek az az oka, hogy nincs kvantitatív légzési adat a 12 év alatti gyermekekről. Ha 13-15 év közötti az életkorod, akkor már javasolt, de csak felnőtt felügyeletével.

– Kontraindikációk esetén is tilos használni! Pl.: Várandóság, epilepszia, magas vérnyomás. 

– Valamint, olyan mentális betegségek esetén, ami miatt már gyógyszeres kezelés alatt állsz. Pl.: pánikbetegség, skizofrénia, paranoia, pszichotikus zavarok. 

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

A napi rendszeres 2×5 perc légzési edzés javasolt. A napi 4×5 perc már ideális, de ehhez fokozatosan kell használni. A sportolók a napi 2x-i légzéstornát közvetlenül egymás után végzik el, vagy reggel, vagy az esti időszakban. A bármilyen nehézlégzéssel rendelkezőknek, a napi 2x-i légzéstornát javasoljuk, ui. semmiképpen nem szabad a tüdőt túlterhelni.

Technikai kérdések

Minden használat után távolítsd el az E-egységet (az ACTIVE típusnál a design elemet). A csap alatt tiszta folyó vizzel kell átöblíteni, majd kicsapni belőle a vizet és egy törölközőn hagyni megszáradni. 

Időnként érdemes fertőtleníteni, amelyhez az ECOLAB gyártmányú Incidin Liquid fertőtlenítőt javasoljuk. 

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

Mindannyian tudjuk, hogy az orron át történő légzés az egészséges! Az Airofit légzéstréner eszköz használata közben – arra a néhány percre, a szájon át történő be- és kilégzés javasolt, hogy a légzési edzéshez legyen lezárva a légzési áramlás. 

Lehetőleg, egyenes testtartással, akár állva vagy ülve végezd a légzési edzéseket. Ügyelj arra, hogy a légzésszabályzó kerekek (a két oldalsó nyílás) ne legyen elzárva. Fontos, hogy a szád teljesen lefedje a fúvóka külső pajzsát, ezzel is lezárva a légzési tornához az áramlást.

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

1.Kapcsold be a Bluetooth funkciót a telefonodon,

2.Töltsd le az ingyenes Airofit (iOS vagy Android) alkalmazást az okostelefonodra és kattints a vásárolt légzéstréner eszköz fotójára,

3. Kapcsold be a légzéstréner elektromos egységét a középső gomb megnyomásával, amely 15 másodpercen belül automatikusan csatlakozik,

4. Töltsd fel az adataidat (életkorod, testsúlyod, magasságod, nemed.),

5. Válaszd ki a légzési edzésed célját, 

Pl.: 15 féle sport – pl.: futás, kerékpározás stb.

vagy 

Pl.: 6 féle egészségmegőrzés pl.: immunerősítés, stresszkezelés stb.

6. Mérd be a tüdőkapacitásodat,

7. Kezdd el a személyre szabott légzési edzésed.

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

Nincs rejtett költség! Az ingyenes verzió tökéletesen elegendő a légzéstréner eszköz használatához, amely 30 napra visszamenőlegesen – grafikonon mutatja a be- és kilégzési, valamint ezek összességét mutató tüdőkapacitás értékét.

A kezdetektől visszamenőlegesen összesíti és külön-külön is listázza a napi bemért tüdőkapacitást és a légzési edzések százalékos teljesítményét.

Az EXTRA információkhoz – (nem túl gyakran) felajánlja az applikáció a fizetős verziót, amely alapján az „ALACSONY” és „MAGAS” között mozgó értékek láthatóak a veled egykorú, egynemű, és azonos méretekkel (magasság, testsúly) rendelkező emberekével.

Az elektromos egységet elegendő 2-3 hetente feltölteni. Csatlakoztasd a mágneses töltő kábelt az Airofit E-egység feltöltéséhez. Ha a gombon lévő jelzőfény zölden villog, akkor megfelelően csatlakoztattad és az elektromos egység töltődik. Amikor teljesen feltöltődött, a gomb folyamatosan zölden világít.

Kérdésed van? Konzultációs vonal: 30 655 0142

Válaszd az „Activity” (Tevékenység) ikont a képernyő alján található navigációs panelen. Itt találod a Pto 2.0 típus, vagy a Essentiál előfizetéses változatánál – a tüdőkapacitásod fejlődését mutató grafikont, (30 napra visszamenőleg), a napi tüdőkapacitásod és a légzési tornád aktivitását (Visszamenőleg listázva, a regisztráció napjától).

Nyisd meg az alkalmazást és válaszd ki a „Settings” (Beállítások) ikont a kezdőképernyő jobb felső sarkában. Görgessél le a Program részhez, és kapcsold be a „Receive Notifications” gombot az értesítések fogadására. Ezután a következő sorban válaszd ki, „Daily Reminder Time” hogy mikor szeretnél emlékeztetőt kapni

Nyisd meg az alkalmazást, és válaszd ki a „Settings” (Beállítások) ikont a kezdőképernyő jobb felső sarkában. A jelszót az „Account” (Fiók) részben, a „Reset Password” (Jelszó visszaállítása) részben lehet visszaállítani.

Nyisd meg az alkalmazást, és válaszd ki a „Settings” (Beállítások) ikont a kezdőképernyő jobb felső sarkában. Görgess le a „About” (Névjegy) részhez, és válaszd a „Language” (Nyelv) lehetőséget.

Szállítás és visszaküldés

A szállítási idő: 1-3 munkanap és a belföldi kiszállítás ingyenes.

Minden kockázatod átvállaljuk! Az Airofit a világban ingyenes kiszállítást és 45 napos elállási jogot biztosít. Ha meggondolnád magad, 100% -os áron visszavásároljuk. Nincs mit veszítened!

Budapest és Pest megyében általában mi szállítjuk ki és telefonon előre egyeztetjük a kiszállítás időpontját. Amennyiben a GLS futárszolgálat szállítja ki, értesítő e-mailt és SMS értesítést fogsz kapni, amely tartalmazza a GLS kiszállítás idő intervallumát.

Minden terméket alaposan megvizsgálunk a szállítás előtt. Ha előfordulna ilyen helyzet, kérjük visszapostázni és minden esetben kicseréljük.

Kérjük, hogy töltsd ki a webes felület alsó részén található FOGYASZTÓVÉDELEM menüpontban található űrlapot. Vagy, írj nekünk a www.legzestrener.hu/kapcsolat oldalunkon. 3 munkanapon belül értesítünk és egyeztetjük a termék visszaküldését, valamint a 100% -os pénzvisszatérítést.