Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Lépjen be az  világába:

A XXI. századi öngyógyítás!

A 21. századba hozott ősi tudás.

Napjainkban az emberi test olyan irányokba változik, amelyeknek semmi közük „a legalkalmasabb túléléshez”. Jelenlegi világunkban olyan ártalmak érik az embert, amelyek megváltoztatják a légzését.
A légzés tudománya nem új keletű. A légzés edzésének formái több ezer évre vezethetők vissza. Ezt a tudást átvettük és mindenki számára hozzáférhetővé tettük.

Javított légzési erő

A légzőizmok, különösen a rekeszizom edzése lehetővé teszi a nagyobb légzési kapacitás elérését. Ha irányított légzési gyakorlatokkal szeretné javítani az egészségét és/vagy növelni a teljesítményét, akkor az Airofit egy tökéletes megoldás az Ön számára.

Megnövelt tüdőkapacitás

A tüdőkapacitás az a levegőmennyiség, amelyet a tüdőnkbe egy teljes be és kilégzéssel tudunk áramoltatni. Az Airofit légzési torna tulajdonképpen, a rekeszizom edzése, amely segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában. Az így megnövelt tüdőkapacitás – a sportolóknál teljesítménynövekedést, a nehézlégzőknél pedig a tüneteik enyhítését jelenti.

Az Airofit koncepciót tesztelték és bizonyították

Az AMBU International klinikai felmérést végzett az Airofit teljesítményre gyakorolt hatásáról. A vizsgálat a kilégzési és belégzési ellenállás mérésén alapult. A teljesítményhatást egy szabványos Cooper-futás teszttel mérték a két hónapos próba előtt és után. 68 főt 3 csoportba osztottak, akik 8 hetet töltöttek az edzéseken különböző ellenállási szintekkel.

Az 1. csoport a kontrollcsoport volt, akik gyakorlatilag ellenállás nélkül edzettek. A 2. csoport 33%-os ellenállással edzett, míg a 3. csoportnak az 50%-os ellenállás edzése volt a feladat. 

Az eredmények azt mutatták, hogy az 1. csoportba (kontrollcsoport) tartozók 0,5%-kal, a 2. csoport 8%-kal, a 3. csoport pedig 15%-kal javította a teljesítményét. Ez azt bizonyítja, hogy minél nagyobb az intenzitás az Airofit légzéstréner használatával, annál erősebb lesz a rekeszizom, ezáltal nagyobb teljesítményt tesz lehetővé.