Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

A nehézlégzés tüneteinek kezelése!

Érezd újra a légzés szabadságát- a légzéstréner eszköz használatával. Kezdd el mielőbb a célirányos légzési gyakorlatokat, a nehézlégzés tüneteinek enyhítésére. 

 

A nehézlégzés kezelésére!

…mert minden egy lélegzetvétellel kezdődik.

A légzéstréner működési elve

A légzési gyakorlatok a légzési ellenálláson alapulnak és a rekeszizom erősítéséről szólnak. A rekeszizom a szívhez hasonlóan egy pumpaként működik, melynek egyik funkciója, hogy segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában. Az ellenállási szinteket egyetlen mozdulattal és lépésről-lépésre tudod növelni a saját erőnlétednek megfelelően.  Az egyszerű magyar nyelvű használati útmutató mindent mutat! (A Pro 2.0 típusnál ingyenes applikációs útmutatás!)

Kérdésed van? Személyes átvételt szeretnél? Hívj bátran: 06 30 655 0142

A légszomj csökkentése

A légzési gyakorlatok során a rekeszizom megerősödik, melynek egyik funkciója, hogy segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában. Ezáltal lesz könnyedebb a légzésed.

A tüdő megfiatalítása

30 éves kor után, 10 évente 0,5 litert veszítünk a légzéskapacitásunk értékéből. Az Airofit légzéstréner eszközzel, növelni tudod a légzéskapacitásod értékét.

Az életerő megnövelése

Javítja az oxigénellátást, ami segít leküzdeni a fáradtságot és az energiahiányt, amelyek kihívást jelentenek a légzési nehézségekkel küzdők számára.

Személyre szabott
légzési gyakorlatok

Az ingyenes applikáció a légzési gyakorlatokat, az erőnlétedhez igazítja. Kiválasztod a fejleszteni kívánt területet, pl.: immunerősítés, stresszkezelés stb. – és az intelligens alkalmazás mutatja a gyakorlatokat, amelyek a rekeszizom erősítéséről és a légzéskapacitás növeléséről szólnak. 

A rekeszizom a szívhez hasonlóan pumpaként működik, melynek egyik feladata, hogy segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában.

Célirányos
légzéskapacitás növelés

A jobb oldali grafikon azt szemlélteti, hogy a légzési gyakorlatok hogyan javítják a felhasználók légzéskapacitását. A fehér vonal az 1. héten mért átlagos légzéskapacitás értékeit mutatja (10 évenkénti életkor periódusban), míg a piros a 4. héten mért értékeket. Az Airofit légzéstréner használatával, 4 hét alatt, 12-16% légzéskapacitás növelés érhető el. 

Képzeld hol tartanál most, ha már tavaly ilyenkor elkezdted volna használni a légzéstréner eszközödet!

Bármilyen légzési nehézséged, már csak keserű emlék lenne…

Megjegyzés: 30 éves korunk után a légzési kapacitás, 10 évente 0,5 litert csökken. Az egészség fenntartása miatt, elengedhetetlen a légzéskapacitás növelése.

A légzéskapacitás
gyors növelése

Képzeld el azt az érzést, hogy 6 hét alatt 30% -al jobban tudsz lélegezni. (A felmérések alapján, ez 7%-os teljesítmény és 30%-os rekeszizom erősödést jelent.) A légzési gyakorlatokkal, a gyengébben lélegzők érhetik el a legnagyobb eredményt.

Válaszd ki a légzésproblémád:

7+1 szuper előny 

amit csak és kizárólag

az Airofit PRO 2.0 légzéstréner eszköz nyújt. 

Airofit 2.0
légzéstréner
eszköz
Más
légzéstréner
eszközök
Egyedülálló Csúcstechnológia
x-transparent-free-png
Dán gyártói certifikáció
x-transparent-free-png
Magyar orvosi szakvélemény
x-transparent-free-png
45 napos kockázatvállalási garancia
x-transparent-free-png
Ingyenes applikációs útmutatás
x-transparent-free-png
Tüdőkapacitás mérés funkció
x-transparent-free-png
Kis méret: (70x77x33mm), 45 gramm
x-transparent-free-png
5/12 órás segítőkész ügyfélszolgálat
x-transparent-free-png
Csak napi 5-10 perc használat

Rólunk mondták:

Bruckner Gábor
Bruckner Gábor
Eger
Tovább olvasom
"Az Airofit rendkívül hasznos eszköz a nehézlégzésben szenvedők számára. Az Airofit használata után könnyebbé vált a lélegzésem, csökkent a légszomjam, és javult az életminőségem."
Szahajda József
Szahajda József
Monor
Tovább olvasom
"Az Airofit légzéstrénerrel történő edzés jelentősen javította a COPD állapotomat. Növelte a tüdőkapacitásomat és az oxigénfelvétel hatékonyságát. Csökkentette a nehézlégzés és a légszomj érzését."
Kemény András
Kemény András
Budapest
Tovább olvasom
"Reménykedtem, hogy az Airofit segíthet a légzőproblémáim enyhítésében. Az eszköz 4 hetes használata után, végre könnyebbé vált a séta és a lépcsőzés."
Lovász Krisztián
Lovász Krisztián
Veszprém
Tovább olvasom
"Az Airofit a legjobb befektetés volt a légszomjam enyhítésére. Az eszköz használata megnövelte a tüdőkapacitásomat, és könnyebb lett a mindennapi tevékenységek végzése."
Mayer László
Mayer László
Pécs
Tovább olvasom
"Az Airofit a legnagyobb segítségem volt a nehézlégzés kezelésében. Az Airofit 3-4 hetes használata enyhítette a légszomjamat és a mellkasomban a szorító érzést.”
Csernák Ildikó
Csernák Ildikó
Hajdúszoboszló
Tovább olvasom
"Korábban komoly problémáim voltak a légzésemmel, de az Airofit rendszeres használata után javulást tapasztaltam. Sokkal könnyedebben tudok lélegezni.”
Somos Frigyes
Somos Frigyes
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit egy igazi életmentő eszköz lett az életemben. Rendkívül fontos a légszomjam enyhítésében. Az Airofit egy olyan eszköz, amely megváltoztatta az életemet.”
Szadler Józse
Szadler Józse
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit segített átlendülni a nehézlégzés időszakomon. Már 2-3 hét használat után éreztem az áldásos hatását. Könnyebben megy a séta és az elvégzendő feladatok."
Előző
Következő