Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Gondoskodás a nehézlégzés kezelésében

Az Airofit célja: A nehézlégzés tüneteinek csökkentése, a légzési teljesítmény visszanyerése és a gyógyulási folyamat felgyorsítása.
A napi 5-10 perces célirányos gyakorlatok segítenek a köhögés, a sipoló légzés, és a mellkasi szorítás leküzdésében.

A nehézlégzés kezelésére!

…mert minden egy lélegzetvétellel kezdődik.

Nehézlégzés, légszomj

A napi 5-10 perces célzott légzési gyakorlatok, a sejtek bővebb oxigénellátását biztosítják.

Mellkasi szorítás

A célzott légzési gyakorlatokkal megerősített rekeszizom, segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában.

Köhögési ingerek

A megerősített rekeszizom felszabadítja a légutakat és csillapitja a köhögési ingereket.

Emlékszel, amikor először kapkodtad a levegőt? Azt hitted, hogy csak rossz napod van! Aztán, a legközelebbi lépcsőzés után rájöttél, hogy többről van szó. 

Egy szép napon pedig azt vetted észre, hogy akkor sem kapsz elég levegőt, amikor lehajolsz cipőt kötni. Ezek a légzésproblémák rosszabbra is fordulhatnak, ha nem teszel valamit ellenük. 

Az Airofit kifejlesztett egy olyan légzéstréner eszközt, melynek rendszeres használatával, célirányos légzéskapacitás növelés érhető el és jelentősen csökkenti a nehézlégzés tüneteit. 

Szabadulj meg
az asztmás tüneteidtől

Ha a légzéskapacitás rendben van, akkor frissebb lesz a test, az agy és a lélek.

Természetesen, bármilyen mozgás segít, különösen a futás és az úszás. Ha valaha is sportoltál, akkor tudod, hogy idősebb korban a legnehezebb újra elkezdeni. Az asztmás tünetek gyors kezelésére (bármilyen mozgás mellett), kifejezetten fontos a légzéskapacitás célirányos növelése.

A fiatalabb asztmásoknál is komoly eredmény

Az Airofit légzéstréner egy tenyérnyi okoseszköz, melynek 4 hetes rendszeres használatát követően 12-16% tüdőkapacitás érhető el, amely jobb átalános közérzetet biztosít. Mindez, a napi 5-10 perces célirányos légzési gyakorlatok eredménye.

“Az Airofit legjobb befektetés volt a légszomjam enyhítésére. Az eszköz használata – célirányosan megnövelte a légzési kapacitásomat és könnyedebb lett a mindennapi tevékenységek végzése.” (Lovász Krisztián, Veszprém) 

A légzési potenciál
gyógyító ereje!

Célirányos légzéskapacitás növelés. Kezdd el az Airofit légzési gyakorlatokat, az asztmás tünetek mielőbbi enyhítésére.

Eredmények:

  • A köhögés csökkenése
  • A mellkasi fájdalom csökkenése
  • A napi aktivitás növelése
  • Jobb általános közérzet.


Előnyök:

  • Gyors eredmény
  • Könnyű légzési gyakorlatok
  • Csak napi 5-10 perc használat
  • Az otthonod kényelmében.
Bruckner Gábor
Bruckner Gábor
Eger
Tovább olvasom
"Az Airofit rendkívül hasznos eszköz a nehézlégzésben szenvedők számára. Az Airofit használata után könnyebbé vált a lélegzésem, csökkent a légszomjam, és javult az életminőségem."
Szahajda József
Szahajda József
Monor
Tovább olvasom
"Az Airofit légzéstrénerrel történő edzés jelentősen javította a COPD állapotomat. Növelte a tüdőkapacitásomat és az oxigénfelvétel hatékonyságát. Csökkentette a nehézlégzés és a légszomj érzését."
Kemény András
Kemény András
Budapest
Tovább olvasom
"Reménykedtem, hogy az Airofit segíthet a légzőproblémáim enyhítésében. Az eszköz 4 hetes használata után, végre könnyebbé vált a séta és a lépcsőzés."
Lovász Krisztián
Lovász Krisztián
Veszprém
Tovább olvasom
"Az Airofit a legjobb befektetés volt a légszomjam enyhítésére. Az eszköz használata megnövelte a tüdőkapacitásomat, és könnyebb lett a mindennapi tevékenységek végzése."
Mayer László
Mayer László
Pécs
Tovább olvasom
"Az Airofit a legnagyobb segítségem volt a nehézlégzés kezelésében. Az Airofit 3-4 hetes használata enyhítette a légszomjamat és a mellkasomban a szorító érzést.”
Csernák Ildikó
Csernák Ildikó
Hajdúszoboszló
Tovább olvasom
"Korábban komoly problémáim voltak a légzésemmel, de az Airofit rendszeres használata után javulást tapasztaltam. Sokkal könnyedebben tudok lélegezni.”
Somos Frigyes
Somos Frigyes
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit egy igazi életmentő eszköz lett az életemben. Rendkívül fontos a légszomjam enyhítésében. Az Airofit egy olyan eszköz, amely megváltoztatta az életemet.”
Szadler József
Szadler József
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit segített átlendülni a nehézlégzés időszakomon. Már 2-3 hét használat után éreztem az áldásos hatását. Könnyebben megy a séta és az elvégzendő feladatok."
Előző
Következő