Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Gondoskodás a COPD tüneteinek enyhítésében

Az  Airofit célja: A copd betegséggel küzdők tüneteinek enyhítése és a légzőrendszerük megerősítése.  

napi 5-10 perc célirányos légzési gyakorlatok segítenek a légszomj, a köhögés, a mellkasi szorítás leküzdésében és az általános  közérzet javításában.

A nehézlégzés kezelésére!

A XXI. századi öngyógyítás!

Nehézlégzés

A rekeszizmot azért kell célzottan erősíteni, mert ez segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában. Így válik könnyebbé a légzés.

Mellkasi szorítás, fájdalom

A légzési gyakorlatokkal megerősített rekeszizom kitágítja a légutakat, és enyhíti a merevség és gyulladás okozta mellkasi fájdalmat.

Köhögési nehézség

Az egészséges és aktív rekeszizom nagyobb légzéskapacitást, kevesebb köhögést és a légutak jobb kiürülését eredményezi.

Emlékszel, amikor először kapkodtad a levegőt, mire elértél a buszmegállóig, vagy akár az autóig? Azt hitted, hogy ez csak egy rossz vicc! Aztán legközelebb egy rövid séta, vagy lépcsőzés után rájöttél, hogy többről van szó. Egy szép napon pedig azt vetted észre, hogy már akkor sem kapsz elég levegőt, amikor lehajolsz a cipőt felvenni. 

Az Airofit azoknak szól, akik nem törődnek bele a “sorsukba”, és nem szeretnék, hogy a tüneteik rosszabbodjanak, hanem keresik az alternatív megoldásokat.

“Az Airofit egy igazi életmentő eszköz lett az életemben. Rendkívül fontos a nehézlégzésem enyhítésben. Az Airofit egy olyan eszköz, amely megváltoztatta az életemet.” (Somogyi Frigyes, Budapest)

A hörgőtágító gyógyszerek elsődlegesek, hiszen emiatt jobban kapsz levegőt, jobb az oxigén ellátottságod és javul a terhelhetőséged. Előfordulhat a tünetek fellángolása, amikor már csak a sztereoid vagy antibiotikum a segítség. Ezt lenne érdemes elkerülni, az esetleges mellékhatások miatt!

Bármilyen aktivítás segít! Pl.: aktív séta, kocogás, futás stb. Viszont, kockázatos idősebb korban “fejest ugrani” és ezek nem kifejezetten, a gyors légzéskapacitás növelésére irányuló tevékenységek.

A copd tüneteinek enyhítésére mielőbbi légzéskapacitás növelésre van szűkség. Az Airofit napi 5-10 perces használatával – 4 hét alatt, 12-16% tüdőkapacitás növelés érhető el! 

 

Az Airofit légzéstréner eszköz gyakorlatai a légzési ellenálláson alapulnak és célirányosan a rekeszizom erősítéséről szólnak, melynek egyik funkciója, hogy segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában. 

Az ellenállási szinteket egyetlen mozdulattal és lépésről-lépésre tudod növelni a saját terhelhetőségednek, ill. a légzési kapacitásodnak megfelelően.  

Az egyszerű magyar nyelvű használati útmutató mindent mutat! (A Pro 2.0 típusnál ingyenes applikációs útmutatás!)

Képzeld el milyen érzés lenne, ha már egy évvel ezelőtt elkezdted volna használni…

A légzési potenciál
gyógyító ereje!

Célirányos légzéskapacitás növelés! Kezdd el az Airofit légzési gyakorlatokat, a copd tüneteinek mielőbbi enyhítésére.

Eredmények:

  • A köhögés csökkenése
  • A mellkasi fájdalom csökkenése
  • A napi altivítás növelése
  • Jobb általános közérzet.


Előnyök:

  • Gyors eredmény
  • Könnyű légzéstorna
  • Csak napi 5-10 perc használat
  • Az otthonod kényelmében.
Bruckner Gábor
Bruckner Gábor
Eger
Tovább olvasom
"Az Airofit rendkívül hasznos eszköz a nehézlégzésben szenvedők számára. Az Airofit használata után könnyebbé vált a lélegzésem, csökkent a légszomjam, és javult az életminőségem."
Szahajda József
Szahajda József
Monor
Tovább olvasom
"Az Airofit légzéstrénerrel történő edzés jelentősen javította a COPD állapotomat. Növelte a tüdőkapacitásomat és az oxigénfelvétel hatékonyságát. Csökkentette a nehézlégzés és a légszomj érzését."
Kemény András
Kemény András
Budapest
Tovább olvasom
"Reménykedtem, hogy az Airofit segíthet a légzőproblémáim enyhítésében. Az eszköz 4 hetes használata után, végre könnyebbé vált a séta és a lépcsőzés."
Lovász Krisztián
Lovász Krisztián
Veszprém
Tovább olvasom
"Az Airofit a legjobb befektetés volt a légszomjam enyhítésére. Az eszköz használata megnövelte a tüdőkapacitásomat, és könnyebb lett a mindennapi tevékenységek végzése."
Mayer László
Mayer László
Pécs
Tovább olvasom
"Az Airofit a legnagyobb segítségem volt a nehézlégzés kezelésében. Az Airofit 3-4 hetes használata enyhítette a légszomjamat és a mellkasomban a szorító érzést.”
Csernák Ildikó
Csernák Ildikó
Hajdúszoboszló
Tovább olvasom
"Korábban komoly problémáim voltak a légzésemmel, de az Airofit rendszeres használata után javulást tapasztaltam. Sokkal könnyedebben tudok lélegezni.”
Somos Frigyes
Somos Frigyes
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit egy igazi életmentő eszköz lett az életemben. Rendkívül fontos a légszomjam enyhítésében. Az Airofit egy olyan eszköz, amely megváltoztatta az életemet.”
Szadler József
Szadler József
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit segített átlendülni a nehézlégzés időszakomon. Már 2-3 hét használat után éreztem az áldásos hatását. Könnyebben megy a séta és az elvégzendő feladatok."
Előző
Következő