Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Gondoskodás a szorongás kezelésében

Az Airofit célja: A szorongás tüneteinek gyógyszermentes csökkentése, a kilégzési erő visszanyerése és a gyógyulási folyamat felgyorsítása!
A napi 5-10 perces célirányos légzési gyakorlatok megnyugtatják az idegrendszert, csökkentik a szorongást,
a pulzusszámot és segítenek az általános napi
közérzet javításában.

A nehézlégzés kezelésére!

A XXI. századi öngyógyítás!

Nehézlégzés, légszomj

A rekeszizom a szívhez hasonlóan pumpaként működik, amely segíti a tüdőt, a fel- le mozgatásában. Ezáltal, könnyebb lesz a légzés.

A figyelem fejlesztése

A célirányos légzési gyakorlatok serkentik az idegrendszert- azáltal, hogy aktiválják a vagus ideget. Ez erősíti a nyugalmat és csökkenti a stresszt.

Zihálás és/vagy köhögés

A célirányos gyakorlatokkal erősített rekeszizom nagyobb légzéskapacitást, kevesebb köhögést és a légutak jobb kiürülését eredményezi.

Az Airofit légzéstréner eszköz használata, segít a szorongás tüneteinek enyhítésében és az életenergia visszanyerésében.

 

“Oly sok mindent kipróbáltam, hogy hitetlenné váltam a “megoldások” ígéretében. Csak reménykedtem az Airofit használatával de, végre könnyedebbé vált az életem.” (K. András, Budapest)

A visszajelzések alapján, az életminőséget a súlyos energiahiány és légszomj ronthatja el. A napi 5-10 perces Airofit légzési gyakorlatokkal 4 hét alatt, 12-16% légzéskapacitás növelés érhető el. Javul az általános közérzet és nagyobb lesz az életenergia.

Az Airofit egyszerűvé tette a légzéstréner eszközök otthoni használatát és a magyar nyelvű használati útmutatóval mindent szemléltet! (A Pro 2.0 típusnál ingyenes applikációs útmutatás!) 

A gyakorlatok a légzési ellenálláson alapulnak és a rekeszizom erősítéséről szólnak, melynek egyik funkciója, hogy segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában. Az ellenállási szinteket egyetlen mozdulattal és lépésről-lépésre lehet, a leírások alapján állítani.

A kilégzési potenciál
gyógyító ereje!

Személyre szabott légzéskapacitás növelés! Kezdd el az Airofit légzési gyakorlatokat, a szorongás tünetek mielőbbi enyhítésére.

Eredmények:

  • A szorongás enyhítése
  • Jobb általános közérzet
  • A napi aktivitás növelése
  • Az immunrendszer erősödése.


Előnyök:

  • Gyors eredmény
  • Könnyű légzéstorna
  • Csak napi 5-10 perc használat
  • Az otthonod kényelmében.
Bruckner Gábor
Bruckner Gábor
Eger
Tovább olvasom
"Az Airofit rendkívül hasznos eszköz a nehézlégzésben szenvedők számára. Az Airofit használata után könnyebbé vált a lélegzésem, csökkent a légszomjam, és javult az életminőségem."
Szahajda József
Szahajda József
Monor
Tovább olvasom
"Az Airofit légzéstrénerrel történő edzés jelentősen javította a COPD állapotomat. Növelte a tüdőkapacitásomat és az oxigénfelvétel hatékonyságát. Csökkentette a nehézlégzés és a légszomj érzését."
Kemény András
Kemény András
Budapest
Tovább olvasom
"Reménykedtem, hogy az Airofit segíthet a légzőproblémáim enyhítésében. Az eszköz 4 hetes használata után, végre könnyebbé vált a séta és a lépcsőzés."
Lovász Krisztián
Lovász Krisztián
Veszprém
Tovább olvasom
"Az Airofit a legjobb befektetés volt a légszomjam enyhítésére. Az eszköz használata megnövelte a tüdőkapacitásomat, és könnyebb lett a mindennapi tevékenységek végzése."
Mayer László
Mayer László
Pécs
Tovább olvasom
"Az Airofit a legnagyobb segítségem volt a nehézlégzés kezelésében. Az Airofit 3-4 hetes használata enyhítette a légszomjamat és a mellkasomban a szorító érzést.”
Csernák Ildikó
Csernák Ildikó
Hajdúszoboszló
Tovább olvasom
"Korábban komoly problémáim voltak a légzésemmel, de az Airofit rendszeres használata után javulást tapasztaltam. Sokkal könnyedebben tudok lélegezni.”
Somos Frigyes
Somos Frigyes
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit egy igazi életmentő eszköz lett az életemben. Rendkívül fontos a légszomjam enyhítésében. Az Airofit egy olyan eszköz, amely megváltoztatta az életemet.”
Szadler József
Szadler József
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit segített átlendülni a nehézlégzés időszakomon. Már 2-3 hét használat után éreztem az áldásos hatását. Könnyebben megy a séta és az elvégzendő feladatok."
Előző
Következő