Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Mi is ez?

Az Airofit légzéstrénert kifejezetten légzésedzésre terveztek. A hardver állítható ellenállási szintet biztosít a légzőizmoknak (rekeszizom és a bordaközi izom), ezzel is növelve az erőt és az állóképességet.

Az igazi varázslat azonban a légzéstréner elektronikus részében rejlik, amely Bluetooth-kapcsolati érzékelőt tartalmaz a tüdőkapacitás mérésére és a légzési minták nyomon követésére. Az E-egység akkumulátor üzem ideje 4-7 nap, tehát nincs váratlan helyzet, a légzéstréneredet bármikor és bárhol használhatod. A kivehető szájrész (fúvóka) egyszerű, a használatot követően hideg vizes tisztítást igényel.

Play Video
Play Video

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az Airofit PRO légzéstréner 4 hét rendszeres használat után,
átlagosan min. 16%-al növeli a tüdőkapacitást.

Airofit - Válaszd ki a légzéstréninged célját!

01

_________ Vágj bele!

Válaszd ki a légzéstréninged célját!

Válaszd ki a légzési edzésed fókuszterületét (Sportolás: pl. jobb teljesítmény vagy Egészségtudatosság: pl. immunerősítés)!

02

Mérd be a tüdőkapacitásod!

A napi légzésedzés a tüdőkapacitásod (belégzési és kilégzési erő) bemérésével kezdődik. Ez is egy támpontot ad a napi légzési edzésed kialakításához.

Airofit - Mérd meg a tüdőkapacitásodat!
Airofit - Személyre szabott program

03

Személyre szabott program

A légzés edzéseid 17 fajta programmal irányítottak, amelyek az igényeidre és az adottságaidra szabottak. Minden programot vezető iparági szakértők dolgoztak ki a beállított profilod (életkorod, magasságod, testsúlyod, nemed), a légzéstréninged célja és a naponta bemért tüdőkapacitásod alapján.

04

A teljesítményed maximalizálása

Napi 5-10 percet lélegzed magadba az életerőt! Az Airofit légzéstréner 6 hetes rendszeres használatát követően, akár 8%-kal is növelheti a tüdőkapacitásod és ezáltal a teljesítményedet. A légzéstréningedet bármikor, akár a kanapéd kényelmében is elvégezheted.

Airofit - A teljesítményed maximalizálása
Airofit - A fejlődésed nyomon követése

05

_________ Jó edzést!

A fejlődésed nyomon követése

Az ingyenes alkalmazás (iOS/Android) 30 napos intervallumban mutatja a naponta bemért tüdőkapacitásod értékét, valamint a napi 2x-i légzéstréningen a be- és kilégzési aktivitásodat.