Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

Airofit helyi képviseletek
a világ 42 országában

Mindent mérünk és folyamatosan fejlesztünk.

A világ első intelligens légzéstréner eszköz fejlesztője, gyártója és forgalmazója a dán Airofit A/S vállalat, amely a világ 42 országában van jelen. Az Airofit légzéstréner eszközök folyamatosan dokumentáltak.

Elkötelezettek vagyunk arra, hogy olyan eszközöket forgalmazzunk, melyek hatékonyságáról mi magunk és a felhasználóink is meggyőződtek. Kizárólag olyan állításokat teszünk amire a termékeink képesek.

A magyarországi területi képviselőnk a Gateway Consulting Kft. - Airofit Hungary üzletága, amely 3 fős csapattal áll az Önök rendelkezésére. Jellemzőjük a tudományos igényesség és a naprakész informáltság

A legzestrener.hu és az airofit.hu webes felületen forgalmazott légzéstréner eszközöket a világ vezető légzési szakértők bevonásával fejlesztettük. Azokért felelősséget és garanciát vállalunk. Biztosítjuk a szükséges kiegészítőket.

Az Airofit Hungary csapat vezetőjének, közel két évtizedes allergiás problémája volt, amelyet az asztmás probléma is „tetőzte”. Rajta segített az Airofit légzéstréner eszköz és azóta is napi rendszerességgel használja a PRO típust.

Nemcsak kereskedünk, hanem értünk is a légzéstréner eszköz termékekhez, amelyeket forgalmazunk! A termékválasztáshoz (hétköznap 09.00 és 17.00 óra között), kérheti a magyarországi szakmai segítséget.

Az Airofit nem a munkánk, hanem az elkötelezettségünk.

Üdvözlettel,

Gateway Consulting Kft.
Airofit Hungary üzletág