Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

A teljesítménynövelés
új komponense

Az Airofit célja, hogy növelje a futók teljesítményét, az állóképességét és a hatékonyságot, célirányos légzési gyakorlatok segítségével!
Az Airofit a sportteljesítmény növelésének új komponense.
A kimerítő edzések számának növelése nélkül!

A sportolói felkészülés új komponense!

A légzési potenciál ereje a sportteljesítmény növelésében!

Teljesítménynövelés

Az Airofit erősíti a rekeszizmot, így hatékonyabban fogsz lélegezni a futás közben, ezzel is csökkentve a pulzusszámot és a légszomjat.

Nagyobb kitartás

Az intenzív futás jelentős oxigénellátást igényel az izmok számára. A légzési edzés hatékonyabb oxigénszállítást és CO2 -elvezetést eredményez.

Hosszabb sprintek

A magas aerob küszöb meghosszabbítja a nagyobb teljesítmény mellett teljesíthető időt, így versenyelőnyt biztosít, különösen a sprintek során.

Nagyobb légzésedzés intenzítás =
VO2 max értéknövelés

Minél nagyobb az edzésintenzítás az Airofit légzéstréner eszközzel, annál erősebbek lesznek a légzőizmaid, ezáltal nagyobb teljesítményt érhetsz el. Már 3-4 héten belül, komoly  eredményességet tapasztalsz. A légzésténer eszköz rendszeres használata, megnöveli a sportteljesítményt.

Ha napi rendszeres 10 percet személyre szabott
légzési gyakorlatokat végzel, akkor a felméréseink alapján 5-10% VO2 max értéknövelést érhetsz el. 

57%Jelentősen növelte a VO2 max értékét.

73%Jelentősen növelte
az állóképességét.

Az Airofit növeli a teljesítményt
és csökkenti a légszomjat

A sporttevékenység elsősorban az izomzatot építi és érdemes kiegészíteni a légzéstréner használatával, amely célzottan fejleszti a légzéskapacitást. Az Airofit használatával, hatékonyabban lehet javítani a teljesítményt és csökkenteni a légszomjat. A légzéstréner eszköz használata a sportolói felkészülés új komponense.

Célirányos
légzéskapacitás növelés

Az Airofit légzéstréner eszköz azoknak készült, akik növelni szeretnék az erőnlétüket, az állóképességüket és a teljesítményüket. Lehetsz profi, vagy hobbi futó, az Airofit az aktuális állóképességedhez és célirányosan igazítja a légzési edzéseket.

“Születésemtől kezdve asztmás vagyok. A tesztelés első napján bemért tüdőkapacitásom: 3.0 liter volt. A 12 hetes napi rendszseres tesztelést követően: 8,2 liter. (Tokodi Dávid, Budapest)

99%Jelentősen növelte a légzéskapacitását, az Airofit légzéstréner használatával.

A légzés
potenciális ereje!

Személyre szabott légzéskapacitás fejlesztés! Szerezz előnyt az Airofit légzésténer eszköz használatával, amely a sportteljesítmény növelésének új komponense.

Eredménye:

  • Az állóképesség javítása
  • A teljesítmény növelése
  • A légszomj csökkenése.

Előnyök:

  • Gyors eredmény
  • Könnyű légzéstréning
  • Csak napi 5-10 perc használat.
OLE HESSELBJERG
OLE HESSELBJERGFutó, 2x olimpikon
Tovább olvasom
„Majdnem egy éve edzek az Airofit-el. Miután a tüdőkapacitásomat 4 literről majdnem 8 literre javítottam.”
Tokodi Dávid
Tokodi DávidMagyar bajnok és válogatott gyalogló
Tovább olvasom
„Születésemtől kezdve asztmás vagyok. A légzéstréner használata előtt, az első bemért tüdőkapacitásom 3.0 liter volt. A jelenlegi 8,2 liter.
Nick Walker
Nick WalkerTrail futó
Tovább olvasom
Konkrét növekedést tapasztaltam a tempófutások és a versenyek során is, különösen az utolsó hajrában.

Hazai ereredményes felhasználók:

Szoboszlai Béla
Szoboszlai Béla
Nagykőrös
Tovább olvasom
"Az Airofit használata kiválóan beilleszkedik a meglévő edzési programomba. A légzőkapacitásom jelentősen javult. Eddig soha nem éreztem futás közben ilyen könnyedséget a légzésemben."
Varga Zoltán
Varga Zoltán
Budapest
Tovább olvasom
Bizalmatlan voltam, de adtam egy esélyt, amit nem bántam meg. Sokkal jobban tudom végezni az adott munkát. A kezdeti bemért tüdőkapacitásom 3,5 liter volt. Négy hét után: 4,5 liter.
Hollósi Dávid
Hollósi Dávid
Dunakeszi
Tovább olvasom
"Az Airofit egy fantasztikus eszköz a légzőizmok edzéséhez. A rendszeres használatával érezhetően javult az általános állóképességem. Csökkentette a légszomjamat."
Frisch Andrea
Frisch Andrea
Budapest
Tovább olvasom
"Már néhány hét után éreztem, hogy könnyebben lélegzem, még a nehezebb terhelések alatt is. Az Airofit légzéstréner tökéletesen kiegészíti az egyéb edzéseimet."
Litvai Sándor
Litvai Sándor
Debrecen
Tovább olvasom
"Az Airofit rendkívül hatékony a légzőizmok erősítésében és a kerékpáros teljesítményem növelésében. Sportolóként értékes eszköz a versenyképességem fokozására."
Tóth Tibor
Tóth Tibor
Bánk
Tovább olvasom
"Mikor először hallottam az Airofitről kételkedtem, hogy hatással lehet a teljesítményemre. Sokkal könnyebben lélegzem a legintenzívebb edzéseim közben is."
Schiller Kálmán
Schiller Kálmán
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit az egyik legjobb befektetés, amit a sportteljesítményem fejlesztése érdekében tettem. A napi 5-10 perces légzéstréning, óriási lökést adott a teljesítményem növeléséhez."
Csanády Viktor
Csanády Viktor
Debrecen
Tovább olvasom
"Az Airofit áttörést jelentett az edzéseim során. A rendszeres használata megnövelte a tüdőkapacitásomat, az energiaszintemet és csökkentette a légszomjam. "
Előző
Következő