Személyes átvételt szeretnél? Egyeztess időpontot: +36306550142

A teljesítménynövelés
új komponense!


Az Arofit célja, hogy optimalizálja a kerékpárosok teljesítményét, az állóképességét, célirányos légzési gyakorlatok segítségével.
Az Airofit a sportteljesítmény növelésének új komponense.
A kimerítő edzések számának növelése növelése nélkül.

A sportolói felkészülés új komponense!

A légzési potenciál ereje a sportteljesítmény növelésében!

Az állóképesség javítása

A légzési gyakorlatok hatékony oxigénszállítást eredményeznek, ami javítja az állóképességet.

A teljesítmény növelése

Növeld célzottan a légzési kapacitásod, amely csökkenti a fáradság érzését és megnöveli a teljesítményt.

Az energia megtartása

Fordíts több energiát az összpontosításra, ezzel is csökkentve a légzési és a pulzusszámot

Célirányos légzéskapacitás növelés,
az Airofit használatával

A sporttevékenység elsősorban az izomzatot építi és emiatt érdemes kiegészíteni a légzéstréner használatával, amely célzottan a légzéskapacitást fejleszti. Így lehet hatékonyan javítani a teljesítményt és csökkenteni a légszomjat. A légzéstréner eszköz használata a sportolói felkészülés új komponense. Az Airofit azok számára készült, akik növelni szeretnék az erőnlétüket, az állóképességüket és a teljesítményüket.

“Az Airofit légzéstréner tökéletesen kiegészíti az egyéb edzéseimet. A tüdőkapacitásom 4,5 literről, 4 hét alatt 5,9 literre változott.” (Frisch Andrea, Székesfehérvár)

99%Növelte a légzéskapacitását,
az Airofit használatával.

Az Airofit -
a profi kerékpárosok által is
alkalmazott eszköz

Amikor Michael Matthews hivatásos kerékpáros másodszor is Covid-os lett, az Airofithoz fordult, hogy segítsen csökkenteni a légzéssel kapcsolatos problémáit. Ezzel nem csak felgyorsította, hanem teljesen bebiztosította a felépüléshez vezető utat. Gratulálunk neki a Giro d’Italia szakaszgyőzelméhez!

A légzési edzés hatékonyabb,
mint a VO2 max edzés

Minél nagyobb az edzésintenzítás az Airofit légzéstréner eszközzel, annál erősebbek lesznek a légzőizmai, ezáltal nagyobb teljesítményt érhet el. Már 3-4 héten belül, komoly  eredményességet tapasztal. 

légzésténer eszköz rendszeres használata, megnöveli a sportteljesítményt. 

Ha csak a felkészülési időszakban, napi rendszeres 10 percet személyre szabott légzési gyakorlatokat végzel, akkor a felméréseink alapján 5-10% VO2 max értéknövelést érhetsz el. 

57%Növelte a VO2 max értékét az Airofit használatával.

A légzés
potenciális ereje!

Személyre szabott légzéskapacitás fejlesztés! Szerezz előnyt, az Airofit légzéstréner eszközzel, amely a sportteljesítmény növelésének új komponense.

Eredmények:

  • Az állóképesség javítása
  • A hatékonyság növelése
  • A légszomj csökkenése.

Előnyök:

  • Gyors eredmény
  • Könnyű légzéstréning
  • Csak napi 5-10 perc használat.
BRENDAN HOUSLER
BRENDAN HOUSLERProfi kerékpáros
Tovább olvasom
„A napokban végeztem egy tízperces edzést, és 460 wattot nyomtam. Amikor leálltam- azt tapasztaltam, hogy kontrollált maradt a légzésem.”
Tim H
Tim HAirofit felhasználó
Tovább olvasom
„Mindössze 1 hét rendszeres Airofit légzéstréner eszköz használata után, új FTP-pontszámot állítottam be egy verseny alatt.”
JHONATAN RESTREPO
JHONATAN RESTREPOProfi kerékpáros
Tovább olvasom
Jhonatan Restrepo az Airofit-hez fordult. Hetekkel az Airofit átvétele után- sikerült megnyernie a Tour of Ruanda 3. szakaszát.

Hazai eredményes felhasználók:

Szoboszlai Béla
Szoboszlai Béla
Nagykőrös
Tovább olvasom
"Az Airofit használata kiválóan beilleszkedik a meglévő edzési programomba. A légzőkapacitásom jelentősen javult. Eddig soha nem éreztem futás közben ilyen könnyedséget a légzésemben."
Varga Zoltán
Varga Zoltán
Budapest
Tovább olvasom
Bizalmatlan voltam, de adtam egy esélyt, amit nem bántam meg. Sokkal jobban tudom végezni az adott munkát. A kezdeti bemért tüdőkapacitásom 3,5 liter volt. Négy hét után: 4,5 liter.
Hollósi Dávid
Hollósi Dávid
Dunakeszi
Tovább olvasom
"Az Airofit egy fantasztikus eszköz a légzőizmok edzéséhez. A rendszeres használatával érezhetően javult az általános állóképességem. Csökkentette a légszomjamat."
Frisch Andrea
Frisch Andrea
Budapest
Tovább olvasom
"Már néhány hét után éreztem, hogy könnyebben lélegzem, még a nehezebb terhelések alatt is. Az Airofit légzéstréner tökéletesen kiegészíti az egyéb edzéseimet."
Litvai Sándor
Litvai Sándor
Debrecen
Tovább olvasom
"Az Airofit rendkívül hatékony a légzőizmok erősítésében és a kerékpáros teljesítményem növelésében. Sportolóként értékes eszköz a versenyképességem fokozására."
Tóth Tibor
Tóth Tibor
Bánk
Tovább olvasom
"Mikor először hallottam az Airofitről kételkedtem, hogy hatással lehet a teljesítményemre. Sokkal könnyebben lélegzem a legintenzívebb edzéseim közben is."
Schiller Kálmán
Schiller Kálmán
Budapest
Tovább olvasom
"Az Airofit az egyik legjobb befektetés, amit a sportteljesítményem fejlesztése érdekében tettem. A napi 5-10 perces légzéstréning, óriási lökést adott a teljesítményem növeléséhez."
Csanády Viktor
Csanády Viktor
Debrecen
Tovább olvasom
"Az Airofit áttörést jelentett az edzéseim során. A rendszeres használata megnövelte a tüdőkapacitásomat, az energiaszintemet és csökkentette a légszomjam. "
Előző
Következő