Loading...
Play Video
Play Video

Airofit Essential

Hatékony, kockázat- és gyógyszermentes megoldás a sportteljesítmények növelésére. Fejleszti a rekeszizmát, amely segíti a tüdőt a fel- le mozgatásában.

  • Napi tüdőkapacitás mérés
  • 4 féle egyedi légzési gyakorlat
  • Személyre szabott programok
  • Applikációs útmutatás és a haladás követése
  • Bluetooth kapcsolat
  • Állítható ellenállási szintek
  • Csak napi 5-10 perc a légzéstréning
  • Dán gyártás

99 900 Ft

Használati útmutató letöltése!

Termékleírás: Felszereltség: Tisztítás:
Az Airofit Essential a világ első intelligens légzéstréner eszköze. Méri az aktuális tüdőfunkciót, melynek alapján személyre szabja az edzést. A kis praktikus eszköz két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a belégzéskor és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egymástól függetlenül állíthatók, így egy edzésre tud koncentrálni.

Az Airofit Essential egyedisége az Airofit alkalmazással való csatlakoztathatóság. Itt azonnal láthatja az edzési eredményeit. Az edzésprogramokkal kifejezetten az anaerob küszöb növelésére, a légzési teljesítmény növelésére, a létfontosságú tüdőkapacitás növelésére vagy a tüdőtérfogat mérésére szolgáló tüdőtesztre tud edzeni.

Az Airofit Essential segítségével hozzon létre bluetooth-kapcsolatot az Airofit alkalmazással. Ez a kapcsolat azonnali visszajelzést biztosít. Ez lehetővé teszi bizonyos edzéstervek végrehajtását és mérhetővé tételét az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető IOS és Android rendszeren. Ahhoz, hogy ez a bluetooth kapcsolat létrejöjjön, az E-egységet rendszeresen fel kell tölteni. Az alkalmazásban adatokat talál az akkumulátor állapotáról. Az E-egység könnyen leválasztható az Airofitről. A belső oldalon található egy mikro USB bemenet, ahová a mellékelt micro USB kábelt csatlakoztathatja.

A légzéstréner eszköz a következőket tartalmazza:

-Airofit PRO készülék

-Egyszerű fúvóka

-Speciális fúvóka

-Szállítótáska

-USB töltőkábel

-Használati utasítás (Lássa fentebb!)

Megjegyzés:

Az Airofit alapfelszereltsége a 2 db fúvóka. Az egyszerű fúvóka és az extrafúvóka. A fúvóka egyéni preferencia, csak azt érdemes választani, amelyik a legkényelmesebb a szájban.

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit Essential tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez nem áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztja, a teljes Airofit egység forró vízben tisztítható. Ügyeljen arra, hogy az Airofit-et jól szárítsa meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolja

Hetente legalább egyszer tisztítsa meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a szájával. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítse le az Airofit eszközt, és törölje cseppmentesre  egy tiszta törülközővel.

Technikai információk:

Kivitel: Esztétikus fekete/piros design
Csatlakozás:  Micro USB (a mellékelt Micro USB > USB kábellel)
Méret: 70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Akkumulátor: 3,7 V Li-ion 25 mAh
Tanúsítvány:  Az Airofit az ISO 13485 szabvány szerint készült.
Kapcsolat: Bluetooth (BLE 4.1-es verzió.
Súly: 45 gramm
Töltési idő: 2 óra
Töltő: Használjon CE-tanúsítvánnyal rendelkező USB-töltőt 5V/perc 100 mA (nem tartozék)
Biztonsági besorolás: Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült,

az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.

Belégzési ellenállás: A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás: 1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Üzemidő: 10 óra
Minősítés: CE
Gyártó: Airofit A/S – Dánia

Az Airofit PRO a világ első intelligens légzéstréner eszköze. Méri az aktuális tüdőfunkciót, melynek alapján személyre szabja az edzést. A kis praktikus eszköz két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a belégzéskor és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egymástól függetlenül állíthatók, így egy edzésre tud koncentrálni.

Az Airofit PRO egyedisége az Airofit alkalmazással való csatlakoztathatóság. Itt azonnal láthatja az edzési eredményeit. Az edzésprogramokkal kifejezetten az anaerob küszöb növelésére, a légzési teljesítmény növelésére, a létfontosságú tüdőkapacitás növelésére vagy a tüdőtérfogat mérésére szolgáló tüdőtesztre tud edzeni.

Az Airofit PRO segítségével hozzon létre bluetooth-kapcsolatot az Airofit alkalmazással. Ez a kapcsolat azonnali visszajelzést biztosít. Ez lehetővé teszi bizonyos edzéstervek végrehajtását és mérhetővé tételét az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető IOS és Android rendszeren. Ahhoz, hogy ez a bluetooth kapcsolat létrejöjjön, az E-egységet rendszeresen fel kell tölteni. Az alkalmazásban adatokat talál az akkumulátor állapotáról. Az E-egység könnyen leválasztható az Airofitről. A belső oldalon található egy mikro USB bemenet, ahová a mellékelt micro USB kábelt csatlakoztathatja.

Felszereltség:

A légzéstréner eszköz csomag a következőket tartalmazza: 

• Airofit PRO 2.0 készülék
• Egyszerű fúvóka
• Mágneses töltőkábel
• Angol és magyar nyelvű használati utasítás (Alább látható!) 

Megjegyzés: Az Airofit alapfelszereltsége a 1 db fúvóka.

Tisztítás:

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit PRO tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez nem áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztja, a teljes Airofit egység forró vízben tisztítható. Ügyeljrn arra, hogy az Airofit-et jól szárítsa meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolja.

Hetente legalább egyszer tisztítsa meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a szájával. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítse le az Airofit eszközt, és törölje cseppmentesre egy tiszta törülközővel.

Kivitel:Esztétikus fekete/piros design
Csatlakozás:Mágneses töltőkábel  (gyárilag mellékelten › minden Airofit PRO 2.0 légzéstrénerhez )
Méret:70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Akkumulátor:3,7 V Li-ion 25 mAh
Tanúsítvány: Az Airofit az ISO 13485 szabvány szerint készült.
Kapcsolat:Bluetooth (BLE 4.1-es verzió.
Súly:45 gramm
Töltési idő:2 óra
Töltő:Használj CE-tanúsítvánnyal rendelkező USB-töltőt 5V/perc 100 mA (nem tartozék)
Biztonsági besorolás:

Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült,

az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.

Belégzési ellenállás:A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás:1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Üzemidő:10 óra
Minősítés:CE
Gyártó:Airofit A/S – Dánia