Loading...
Play Video
Play Video

Airofit Pro 2.0 légzéstréner

Az Airofit Pro 2.0 típus egy eszközből és egy interatív applikációból áll, amely lehetővé teszi a testi és mentális egészség fejlesztését.
Adatfeltöltés: életkor, testsúly, magasság, nem, (nő vagy férfi), valamint a kiválasztott célod,

A.) 15 féle sport: Pl.: futás, kerékpározás, úszás, triatlon, stb.
vagy
B.) 7 féle egészségfejlesztés: pl.: immunerősítés, felépülés, alvásjavítás, stresszkezelés, stb.

…és a naponta bemért tüdőkapacitásod alapján, az algoritmus 17 féle személyre szabott légzésedzést irányít, amely akkor inspirál, amikor kell.

  • Napi rendszeres feltöltődés,
  • Napi tüdőkapacitás bemérés,
  • Grafikonos fejlődésmérés,
  • 17 féle személyre szabott légzési edzés,
  • Ingyenes applikáció,
  • Nem toxikus
  • Bluetooth kapcsolat
  • Egy mozdulattal állítható ellenállási színtek
  • Napi 2×5 perc perc légzésedzés
  • Dán gyártás

Original price was: 139 900 Ft.Current price is: 119 900 Ft.

Használati útmutató letöltése!

Termékleírás: Felszereltség: Tisztítás:
Az Airofit Pro a világ első intelligens légzéstréner eszköze. Méri az aktuális tüdőkapacitást, melynek alapján személyre szabja a légzési edzéseket. A kis praktikus eszköz két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a be- és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egyetlen mozdulattal beállíthatók.

Az Airofit Pro 2.0 egyedisége az Airofit alkalmazással való csatlakoztathatóság. Itt azonnal láthatod a légzésedzés eredményeit. Az edzésprogramokkal kifejezetten az anaerob küszöb növelésére, a légzési teljesítmény növelésére és a létfontosságú tüdőkapacitás növelésére tudsz légzési edzéseket végezni.

Az Airofit PRO segítségével hozz létre bluetooth-kapcsolatot az Airofit alkalmazással. Ez a kapcsolat azonnali visszajelzést biztosít. Ez lehetővé teszi bizonyos edzéstervek végrehajtását és mérhetővé tételét az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető IOS és Android rendszeren. Ahhoz, hogy ez a bluetooth kapcsolat létrejöjjön, az E-egységet 2-3 hetente rendszeresen fel kell tölteni. Az alkalmazás jelzi az akkumulátor állapotát. Az E-egység könnyen leválasztható az Airofitről. A belső oldalon található egy mágneskábel csatlakozó ahová a mellékelt mágneskábelt lehet csatlakoztatni.

A légzéstréner eszköz a következőket tartalmazza:

-Airofit PRO készülék

-Egyszerű fúvóka

-Mágneses töltőkábel

-Használati utasítás (Lásd fentebb!)

Megjegyzés:

Az Airofit alapfelszereltsége a 1 db egyszerű fúvóka.

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit Pro tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez kevésbé áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztod, a teljes Airofit egyszerű folyó csapvízben tisztítható. Ügyelj arra, hogy az Airofit-et jól szárítsa meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolja

Hetente legalább egyszer tisztítsd meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vedd figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a száj nyálkahártyájával. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítsd le az Airofit eszközt, csapd ki belőle a vizet hagyd egy törölközőn megszáradni.

Technikai információk:

Kivitel: Esztétikus fekete/fehér design
Csatlakozás:  Mágneses töltőkábel (gyári tartozék)
Méret: 70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Akkumulátor: 3,7 V Li-ion 25 mAh
Tanúsítvány:  Az Airofit az ISO 20957 szabvány szerint készült.
Kapcsolat: Bluetooth (BLE 4.1-es verzió.
Súly: 45 gramm
Töltési idő: 2-3 óra
Töltő: CE-tanúsítvánnyal rendelkező mágneses töltőkábal  5V/perc 100 mA
Biztonsági besorolás: Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült,

az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.

Belégzési ellenállás: A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás: 1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Üzemidő: 10-15 munkaóra
Minősítés: CE
Gyártó: Airofit A/S – Dánia

Az Airofit PRO a világ első intelligens légzéstréner eszköze. Méri az aktuális tüdőfunkciót, melynek alapján személyre szabja az edzést. A kis praktikus eszköz két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a belégzéskor és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egymástól függetlenül állíthatók, így egy edzésre tud koncentrálni.

Az Airofit PRO egyedisége az Airofit alkalmazással való csatlakoztathatóság. Itt azonnal láthatja az edzési eredményeit. Az edzésprogramokkal kifejezetten az anaerob küszöb növelésére, a légzési teljesítmény növelésére, a létfontosságú tüdőkapacitás növelésére vagy a tüdőtérfogat mérésére szolgáló tüdőtesztre tud edzeni.

Az Airofit PRO segítségével hozzon létre bluetooth-kapcsolatot az Airofit alkalmazással. Ez a kapcsolat azonnali visszajelzést biztosít. Ez lehetővé teszi bizonyos edzéstervek végrehajtását és mérhetővé tételét az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető IOS és Android rendszeren. Ahhoz, hogy ez a bluetooth kapcsolat létrejöjjön, az E-egységet rendszeresen fel kell tölteni. Az alkalmazásban adatokat talál az akkumulátor állapotáról. Az E-egység könnyen leválasztható az Airofitről. A belső oldalon található egy mikro USB bemenet, ahová a mellékelt micro USB kábelt csatlakoztathatja.

Felszereltség:

A légzéstréner eszköz csomag a következőket tartalmazza: 

• Airofit PRO 2.0 készülék
• Egyszerű fúvóka
• Mágneses töltőkábel
• Angol és magyar nyelvű használati utasítás (Alább látható!) 

Megjegyzés: Az Airofit alapfelszereltsége a 1 db fúvóka.

Tisztítás:

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit PRO tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez nem áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztja, a teljes Airofit egység forró vízben tisztítható. Ügyeljrn arra, hogy az Airofit-et jól szárítsa meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolja.

Hetente legalább egyszer tisztítsa meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a szájával. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítse le az Airofit eszközt, és törölje cseppmentesre egy tiszta törülközővel.

Kivitel:Esztétikus fekete/piros design
Csatlakozás:Mágneses töltőkábel  (gyárilag mellékelten › minden Airofit PRO 2.0 légzéstrénerhez )
Méret:70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Akkumulátor:3,7 V Li-ion 25 mAh
Tanúsítvány: Az Airofit az ISO 13485 szabvány szerint készült.
Kapcsolat:Bluetooth (BLE 4.1-es verzió.
Súly:45 gramm
Töltési idő:2 óra
Töltő:Használj CE-tanúsítvánnyal rendelkező USB-töltőt 5V/perc 100 mA (nem tartozék)
Biztonsági besorolás:

Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült,

az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.

Belégzési ellenállás:A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás:1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Üzemidő:10 óra
Minősítés:CE
Gyártó:Airofit A/S – Dánia