Loading...
Play Video
Play Video

Airofit PRO 2.0

Teljesítménynövelés sportolók részére
Az élet energikusan és jobb sportteljesítményre hangolva.

Az Airofit PRO rendszer egy légzéstréner eszközből és egy interaktív mobilalkalmazásból áll, amely lehetővé teszi a vitálkapacitás fejlesztését a légző izmok (rekeszizom és a bordaközi izom) edzésével.

A PRO változat méri az aktuális vitálkapacitást, és személyre szabja az edzéseket. Az ingyenes Airofit applikáció biztosítja, hogy helyesen végezd a gyakorlatokat.

  • Könnyen kezelhető
  • A vitálkapacitás bemérése
  • Csak napi 5-10 perc légzésedzés
  • 17 személyre szabott program
  • Élő útmutatás és visszajelzés
  • A légzésedzés követése
  • Bluetooth kapcsolat
  • Ingyenes iOS és Android applikáció

99 900 Ft

Elfogyott

Használati útmutató letöltése!

Termékleírás: Felszereltség: Tisztítás:
Az Airofit PRO 2.0 a világ első intelligens légzéstréner eszköze. Méri az aktuális tüdőfunkciót, melynek alapján személyre szabja az edzést. A kis praktikus eszköz két ellenállási kerékkel van felszerelve, amelyek ellenállást biztosítanak a belégzéskor és a kilégzéskor. A belégzési ellenállás 6 pozícióban állítható „A”-tól „F”-ig, ahol az „A” a legenyhébb ellenállás és az „F” a legnagyobb ellenállás. A kilégzés közbeni ellenállás is 6 pozícióban állítható, számozása 1-6. Az ellenállások egymástól függetlenül állíthatók, így egy edzésre tudsz koncentrálni.

Az Airofit PRO 2.0 egyedisége az Airofit alkalmazással való csatlakoztathatóság. Itt azonnal láthatod az edzési eredményeidet. Az edzésprogramokkal kifejezetten az anaerob küszöb növelésére, a légzési teljesítmény növelésére, a létfontosságú tüdőkapacitás növelésére vagy a tüdőtérfogat mérésére szolgáló tüdőtesztre tudsz edzeni.

Az Airofit PRO 2.0 segítségével hozz létre bluetooth-kapcsolatot az Airofit alkalmazással. Ez a kapcsolat azonnali visszajelzést biztosít. Ez lehetővé teszi bizonyos edzéstervek végrehajtását és mérhetővé tételét az alkalmazásban. Az alkalmazás elérhető IOS és Android rendszeren. Ahhoz, hogy ez a bluetooth kapcsolat létrejöjjön, az E-egységet rendszeresen fel kell tölteni. Az alkalmazásban adatokat találsz az akkumulátor állapotáról. Az E-egység könnyen leválasztható az Airofitről. A belső oldalon található egy mikro USB bemenet, ahová a mellékelt micro USB kábelt csatlakoztathatod.

A légzéstréner eszköz a következőket tartalmazza:

-Airofit PRO készülék

-Egyszerű fúvóka

-Speciális fúvóka

-Szállítótáska

-USB töltőkábel

-Használati utasítás (Lásd fentebb!)

Megjegyzés:

Az Airofit alapfelszereltsége a 2 db fúvóka. Az egyszerű fúvóka és az extrafúvóka. A fúvóka egyéni preferencia, csak azt érdemes választani, amelyik a legkényelmesebb a szájban.

Mivel az Airofit edzés ki van téve a nyálnak, ezért rendszeresen tisztítani kell. Az Airofit PRO 2.0 tisztításához le kell választani az E-egységet. Ez nem áll ellen a víznek, és ennek következtében elromolhat.

Amikor az E-egységet leválasztod, a teljes Airofit egység forró vízben tisztítható. Ügyelj arra, hogy az Airofit-et jól szárítsd meg törölközővel mosás után, mielőtt tárolod

Hetente legalább egyszer tisztítsd meg az Airofit készüléket egyszerű kézmosó folyadékkal. Kérjük, vedd figyelembe, hogy enyhe kézmosó folyadékkal történjen a tisztítás, mivel a fúvóka érintkezik a száddal. A tisztítást követően, mindig alaposan öblítsd le az Airofit eszközt, és töröld cseppmentesre  egy tiszta törülközővel.

Technikai információk:

Kivitel: Esztétikus fekete/piros design
Csatlakozás:  Micro USB (a mellékelt Micro USB > USB kábellel)
Méret: 70 mm x 77 mm x 33 mm (hossz x szélesség x ma)
Akkumulátor: 3,7 V Li-ion 25 mAh
Tanúsítvány:  Az Airofit az ISO 13485 szabvány szerint készült.
Kapcsolat: Bluetooth (BLE 4.1-es verzió.
Súly: 45 gramm
Töltési idő: 2 óra
Töltő: Használj CE-tanúsítvánnyal rendelkező USB-töltőt 5V/perc 100 mA (nem tartozék)
Biztonsági besorolás: Az Airofit az orvostechnikai eszközökre vonatkozó MDD 2007/47/EC irányelv szerint készült,

az Airofit megfelel az 1. osztályú orvosi eszközöknek.

Belégzési ellenállás: A-F: 20-140 cm/h20 / (liter / másodperc)
Kilégzési ellenállás: 1-6: 30-200 cm/h20 / (liter / másodperc)
Üzemidő: 10 óra
Minősítés: CE
Gyártó: Airofit A/S – Dánia